Du er her: Kompetencer
Vi producerer film, tv og video i alle formater til både offentlige og private kunder. Vi kan være med fra start og idefase og medvirke til udfærdigelse af manuskript eller storyboards, tilrettelæggelse, casting og produktionsplanlægning.
På baggrund af mange års erfaring med historiefortælling, dokumentar, reportage og portrættering m.v. afleverer vi altid et effektfuldt udtryk i et højt professionelt niveau.
Vi har en bred vifte af specialkompetencer når det gælder redigering, grafik, Motion, LiveType, streaming, DVD produktion, efterbehandling og præsentation, og vi leverer i broadcastkvalitet efter EBU standarder.

Kontaktperson: Thomas Leonardo Pedersen - tlf 33141514 / 31505010 - e-mail thomas@nntv.dk


Vi udvikler og designer websites både til private virksomheder og til offentlige organisationer og institutioner.
Vi har stort fokus på brugeroplevelse og brugervenlighed, og arbejder derfor med interaktions- og kommunikationsformer, der engagerer og formidler de enkelte budskaber intuitivt, dragende og stærkt.
Fra vores værktøjskasser bruger vi levende billeder, lyd, motion graphics og video som effektfulde hjælpemidler til at få kommunikeret budskabet.
Vi koder i stort set alle sprog, men er rigtig stærke i PHP kodning, CMS, CSS, Action Scripting, InDesign, Flash, IA samt design til mobile devices.

Kontaktperson Morten Langhans - 33141514 / 20141441 - e-mail morten@nntv.dk


Kampagner skal ændre, flytte og skabe forandring. I NNTV betragtes en kampagne kun som en succes, hvis vi tydeligt kan analysere os frem til den effekt, som kampagnen har resulteret i.
I vores kampagner benytter vi os af både digitale og trykte virkemidler, og vi er meget bevidste om at kampagner kun lykkes, hvis de hænger sammen på de forskellige medier.
Vi er nogle af de første i Danmark, der målrettet har anvendt sociale medier i kampagnesammenhæng, som annonceplatform til viral udbredelse eller kampagnens elementer udbredt via socialt netværk.
Vi målretter, justerer og analyserer kampagnerne løbende efter specifikke brugergrupper.
Hvis CPM /CTR lyder som volapyk i dine ører, så kontakt os, og vi kan fortælle dig mere om, hvordan vi kan anvende de sociale medier aktivt som annonceplatform og viral udbredelse af budskaber.

Kontaktperson: Thomas Leonardo Pedersen - tlf 33141514 / 31505010 - e-mail thomas@nntv.dk


NNTV udvikler og bygger Web TV stationer i alle skala og til alle formål. Til de største offfentlige og private virksomheder til stræbsomme iværksættere. På alle platforme, til alle enheder og via alle browsere.
NNTV står bag VideoTool og Presenter, abonnementbaserede skalerbare WebTV løsninger, se mere her: www.videotool.dk
Vi er specialister hvad angår streaming og afvikling af video på Internettet og mobile devices.
Skal I bruge en platform til visning af video på nettet eller mobilen, så kontakt os og lad os skræddersy en kanal til jer, der passer til netop jeres behov for synlighed og kommunikation.

Kontaktperson Morten Langhans - 33141514 / 20141441 - e-mail morten@nntv.dk
WebTV
Egen WebTV Station
webdesign ski leverandør kampagne markedsføring kommunikation community web tv grafisk identitet netværk e-shops oldschool knowhow videoproduktion sociale medier mobil marketing menneskelig vinkel kommunikationplatforme ung_målgruppe nntv