// DET VI GØR

// DIGITALE MEDIELØSNINGER


100% kontrol over egne mediefiler i "skyen"
Benyt vores VideoTool løsning til konvertering, hosting, streaming og deling af video og øvrige mediefiler.

WebTV løsninger, Livestreaming modul, Webinar løsning, CMS

NNTV´s digitale løsninger leveres gennem NNTV´s eget udviklede VideoTool system// LIVESTREAMING


Skal du have livestreamet en event eller begivenhed, som skal ud til masserne, så har vi gear og ekspertise. Vi kan stille med alt fra et enkelt kamera, til et stort OB setup, med flere kamera, OB vogn, studiefaciliteter og broadcast streaming til ekstern TV udbyder.

Skal der streames internt i organisationen, det kan være generalforsamlinger, årsmøder, produktlanceringer, samgsevents mm. så er vores eget VideoTool LIVE modul velegnet.
Med vores egenudviklede VideoTool LIVE, streamer vi på en landigpage som kun kan tilgås med login og registrering af brugere.

// VIDEOPRODUKTION


Om du har en færdig idé og har brug for at vi går ind i produktionen som teknisk team, eller om vi skal deltage helt fra idé-fasen, betyder ikke så meget.
Vi lægger hjerteblod i opgaven uanset hvad.
// KAMPAGNEUDVIKLINGNNTV har siden 2000 udviklet og eksekveret adskillige reklame og informationskampagner. Vores kunder tæller uddannelsesinstitutioner, ministerier og styrelser.
Som regel er kampagnens omdrejningspunkt en eller flere videoer, og med vores egent CMS har vi oftest designet en landingpage, som spiller sammen med online kampagne og sociale medier.

Kreative ideer
Produktion af kampagnevideo
Eksekvering af kampagne
Målgruppe analyse og målretning
PR og presse distribution
NNTV ApS
Filmbyen 14
2650 Hvidovre
+45 33141514
nntv@nntv.dk
CVR: 25491475