// OM OS

 
NNTV blev stiftet i 2000
Vores baggrund var TV og IT branchen, og man kunne i 2000 så småt se mulighederne i at video kunne blive en del af internettet. Vi mente vi kunne skabe vigtige og sjove nye ting på nettet, som havde video som bærende element, og det gjorde vi.
NNTV skabte allerede i 2002 de største og mest interessante WebTV koncepter der nogensinde var set i Danmark - synes vi selv :-), og samtidig udviklede vi videoløsninger til et hav af private og offentlige kunder.
NNTV kunne med baggrund i TV branchen samtidig selv producere indhold til WebTv projekterne og kundernes sites. Dette gav os en god indsigt i hvordan tingene spillede sammen, og vi har siden 2000 idéudviklet og eksekveret flere succesrige kampagner, som understøtter landingpages og kampagnesider vi har skabt.
 
I 2007 besluttede vi at samle al vores erfaring og viden om udvikling af digitale platforme - oftest med fokus på video distribution - og påbegyndte udvikling af VideoTool.
VideoTool er i dag et ledende produkt på markedet, når det handler om deling af video på nettet. Vores kunder tæller ministerier, styrelser, kommuner og et hav af private virksomheder.
VideoTool er en Software As a Service løsning, og udvikles kontinuerligt.
 
 
Case frise scr dump
NNTV ApS
Filmbyen 14
2650 Hvidovre
+45 33141514
nntv@nntv.dk
CVR: 25491475