// OM OS

 
NNTV er i dag en kombination af et udviklingshus og produktionsselskab
 
Vores medarbejdere udvikler software, designer og programmerer apps, samt vedligeholder og videreudvikler på vores egne digitale streamingløsninger.
Samtidig har vi med vores mange års erfaring i TV og videoproduktion, en kærlighed til livestreaming og tilrettelæggelse og eksekvering af større og mindre live events. Nogle af os holder endda af at klistre ledninger fast til gulvet med gaffa.
Hands On på konkrete opgaver, er på mange måder med til at holde os varme og tændte, og samtidig opdateret på nye trends i branchen.
NNTV producerer naturligvis også video, og står gerne for kreativ sparring og tilrettelæggelse af produktioner med video i centrum. 
 
 
Baggrund
 
Nordisk Net TV ApS blev stiftet i 2000
Vores baggrund var TV og IT branchen, og man kunne i 2000 så småt se mulighederne i at video kunne blive en vigtig del af vores måde at kommunikeret på.
Vi troede på at vi kunne skabe spændende og sjove nye ting på nettet, med video som omdrejningspunkt. Og det gjorde vi.
 
NNTV skabte allerede i 2002 de største og mest interessante niche og Web TV koncepter der nogensinde var set i Danmark - synes vi selv :-), og samtidig udviklede vi videoløsninger til et hav af private og offentlige kunder. 
NNTV kunne med baggrund i TV branchen samtidig selv producere indhold til Web TV projekterne og kundernes sites. Dette gav os en god indsigt i hvordan tingene spillede sammen, og vi har siden 2000 idéudviklet og eksekveret flere succesrige kampagner, som alle har haft video, som en vigtig indholdsdel i formidlingen til slutbrugeren.
 
I 2007 besluttede vi at samle al vores erfaring og viden om udvikling af digitale videoløsninger og streamingtjenester, og påbegyndte udvikling af VideoTool. VideoTool har vi de sidste mange år kontinuerligt udviklet på, og løsningen omfatter i dag både livestreaming modul, salg af video via OTT, samt flere ekstra moduler til smart håndtering og distribution af video online.
 
VideoTool er i dag et ledende produkt på markedet, når det handler om deling af video på nettet. Vores kunder tæller ministerier, styrelser, kommuner og et hav af private virksomheder.
VideoTool er en Software as a Service løsning, som du kan tegne abonnement på, og tilvælge netop de funktionaliteter du behøver for at optimer din kommunikation.
 
 
 
NNTV ApS
Filmbyen 14
2650 Hvidovre
+45 33141514
nntv@nntv.dk
CVR: 25491475