HOME   //   KONTAKT   //   OM OS   //  VORES ARBEJDE  //   GDPR VIDEO   LOG IN

PROFILFILM


Hvem er du og din virksomhed og hvordan vil du gerne have I ses af andre.
Kan du med tekst sige alt det du vil, eller tror du på, som mange andre, at video virker?
Hvis du tror på at video virker, så kan det være du også tror på at vi kan hjælpe med at skabe det rigtige film til dig og din virksomhed.Vi kan skrive meget, men di kan jo også se lidt på et par af den der er herunder.FIBERFILM

Dansk Energi bad os lave en film, som kunne samle og dele viden om hvad fiber er, og hvordan det kan hjælpe Danmark til at kommunikere hurtigere, mere effektivt og sikrere.

Se filmen herunder
Profilfilm om en profilskole i København

Nørre Fælled Skole er en profilskole, med en Idrætslinje hvor elever kan vælge en bred vifte af sportslinjer.
NNTV har sammen med skolens ledelse udarbejdet en plan for hvad filmen skulle omhandle, og sammen derefter tilbragt en del tid med lærere og elever, for at få de rigtige billeder og interviews i kassen.
Skolen har - via NNTVs WebTV og CMS løsning, lagt filmen på deres hjemmeside og delt den vidt og bredt.
Skolen var tidligere en "problemskole" og havde meget lav søgning.
Vi siger ikke at det er filmens skyld at skolen nu er fuldt booket og der er venteliste på at komme ind, men ud fra de tilbagemeldinger vi har fået fra skolen, og fra Københavns Kommune, som bestilte filmen, så har den været medvirkende til det, da skolen havde brug for at få tydeliggjort hvad Nørre Fælled Skole repræsenterer.
Ud og se med E&P

Til trods for at Enemærke og Petersen omsætter på den anden side af 2 mia kroner årligt, så har de alligevel brug for at brande sig selv med en profilvideo.
Vi har haft den glæde at samarbejde med E&P i mange år, og det er blevet til at hav af produktioner, som omhandler alt fra detail film om byggeprocesser, sikkerhedsvideo til medarbejder, samt reklamespots for konkrete afdelinger i virksomheden.

NNTV ApS
Filmbyen 14
2650 Hvidovre
+45 33141514
nntv@nntv.dk
CVR: 25491475