// INFORMATIONSFILM

 
Vores kunder siger at vi er gode til at skære det overflødige fedt fra, og komme ind til benet.
 
Vi producerer informationsfilm for offentlige og private virksomheder. En af vores trofaste kunder Undervisningsministeriet, har vi arbejdet sammen med i en årrække. Vi gør komplicerede problemstillinger overskuelige, hjælper til at formidle læringsprocesser og Change of Mindset i danske skoler, gymnasier og øvrige undervisningsinstitutioner - og i ministeriet. 
 
For private kunder producerer vi video om implementering af forandringsprocesser, LEAN, intern kommunikation i organisationen, eller service og sikkerhedsfilm til medarbejdere og samarbejdspartnere.
 

// Arbejdsproces

 

Når vores kunder kommer med et specielt ønske om hvad deres video - eller serie videoer skal handle om, så har de gerne en god idé om overordnet handling, målgruppe og hvor videoen skal vises. Nogle gange holder vi fast i den plan, andre gange kan vores fælles sparring bibringe nye ideer og vinkler til det færdige produkt.

Når den process spiller, så er det sjovt.

 

Med nye kunder holder vi helst et møde først, og snakker os ind til kernen i produktionen. Hvem skal se videoen og hvorfor. Derefter bliver vi konkrete, og aftaler budget, proces og logistik.

NNTV har alt relevant udstyr til at filme med 1 til flere kamera. Vi kan benytte steadycam, drone eller bare håndholdt kamera, hvis produktionen hjælpes på vej af den nerve det giver.
 
Speak, musik, effekter og grafikker sørger vi for. Nogle gange ud fra en designmanual, andre gange skal NNTV lave grafisk linje og identitet på produktionen.
 
Ønsker du at dine film skal hostes uden forstyrrende reklamer fra YouTube og Facebook, så kan vi lave en abonnementsaftale på vore egen digitale videoløsning VideoTool.
 
 

LIVESTREAMING

 
Vi leverer udstyr og mandskab, og har du brug for det, så kan vi sætte vores VideoTool LIVE løsning op, så det hele spiller optimalt på en designet live landingpage.
Det hele spiller naturligvis også på mobile devices og alle gængse browsere.
 

INFORMATIONS-

FILM

 
Brugerne på nettet klikker oftere på videolinks, end de klikker på tekster. Samtidig er der en højere grad af engagement og positiv respons på videoindhold.
Vi hjælper dig til at kommunikere dine budskaber ud.
 

KAMPAGNEFILM

 
Vi mener ikke en ordentlig kampagne kan sparkes ud over rampen uden video.
Er du uenig?
Lad os mødes og tage en snak om hvorvidt vi kan løse opgaven. Det har vi gjort mange gange, med stor succes.
 
 

PROFILFILM

 
Hvordan vil du gerne have at din virksomhed eller organisation præsenterer sig?
Det første møde kan være en video, og det er vigtigt at den fungerer optimalt. 
Lad os mødes og se på hvordan en profilvideo kan skrues sammen.
 
 
NNTV ApS
Filmbyen 14
2650 Hvidovre
+45 33141514
nntv@nntv.dk
CVR: 25491475