// LIVESTREAMING

 

Broadcast din event i HD med NNTV crew og udstyr.

Hvis du har eventen, så har vi har teknologien og erfaringen, til at skabe gode oplevelser for dine seere.

 

NNTV har været ansvarlig for et hav af livestreaming opgaver, og benytter ofte vores egen udviklede livestreaming platform VideoTool LIVE

 

Et kamera, eller HELE pakken?

 
Vi kan livestreame med et lille crew, bestående af en fotograf og en producer/lydmand, der kommer ud til jeres event eller møde.
Vi kan også stille med det store hold med OB vogn, studiefaciliteter og livestreaming opsætning af landingpage, shop modul og livefeed til øvrige landingpages. Det har vi f.eks. gjort for Danish Fight Night, hvor vi videresendte livesignal til YouSee´s 1.2 mio kunder.
 
Når vi livestreamer, så gemmer vi altid video som VOD, så du har det for eftertiden, eller kan sede det ud bagefter til relevante seere.
 
Har du specielle ønsker til livestreaming platformen, så tilretter vi landingpage med login funktion, Webinar og Q&A modul m.m. efter dine ønsker.
 
KONTAKT os og hør mere om de mange muligheder der er for livestreaming setup.
 
 
 
Kig forbi VideoTool.dk og se mere om vores digitale videoløsning
Løsningen benyttes af masser af private kunder, samt styrelser, organisationer og ministerier, som alle har det til fælles, at de vil have 100% styr på eget medieindhold på egne hjemmesider, og der hvor de deler video.
 
Løsningen omfatter:
// DAM Digital Asset Management // LIVESTREAMING modul // WEB TV platform  // WEBINAR løsning
// OTT shopløsning og den sikrede GDPR videoløsning // VideoTool SECURE
NNTV ApS
Filmbyen 14
2650 Hvidovre
+45 33141514
nntv@nntv.dk
CVR: 25491475